Двама, четирима, сексима

Здравейте,

В началото на месеца бяхме на театър с моят мъж, ходихме да се посмеем на комедията „Двама, четирима, сексима.“

Брилянтна комедия, с изключително деликатно чувство за хумор, характерно за съвременния австрийски автор Щефан Фьогел. Пиесата разглежда сексуалните взаимоотношения на две съвременни двойки, задавайки ни въпросите: Имат ли все още място консерватизмът и моногамията в съвременния ни свят?

Залата беше пълна и като изключим, че седях до жена, която говори 2 пъти по телефона и писа няколко пъти в чата, всичко беше прекрасно. Говори се за секс, за взаимоотношенията между мъжа и жената, както и че полигамията не е май, май за всеки. Посмяхме се, разведрихме се и определено се насладихме на актьорската игра на четиримата актьори: Асен Блатечки, Николай Урумов, Добриела Попова и Стела Здравкова.

Самата постановка не е дълга, около час, час и малко. В сравнение с Хамлет е кратичка. Определено не искам да разказвам за какво става на въпрос, но в един момент ми напомни малко на Перфектният домакин . Та, ако сте решили да пробвате полигамия, първо отидете и изгледайте постановката, а след това викайте секс гостите вкъщи 😀 . За да не станат изненади… че знае ли се с кой е била половинката преди десет години и повече ??? И да не стане падане между два стола.

Поздрави,
Nymueli

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Блог в WordPress.com.

Нагоре ↑

Design a site like this with WordPress.com
Първи стъпки